Disseny

La teva marca, el teu disseny, és la teva senyal d’identitat, és el que el mon veu, és lo que els teus clients perceben. Amb PI Marketing tendràs un disseny i un branding professional que la teva empresa necessita.

Nosaltres t’adjudam a crear-la desde zero, cream el teu nou logo o una identitat corporativa completa, passant per branding, packaging, disseny de PLV, papeleria, cartelleria… feim qualsevol disseny que necessitis!

El teu nou logo des de 195€

Identitat corporativa completa des de: 495€

Cartells a una cara en qualsevol format: 50€

Díptics/Tríptics: 60€

Cartes de bars/restaurants des de 60€

i molt més!

Sol·licita’ns pressupost sense compromís.

Disseny personalitzat
intel·ligent i únic
amb PI Marketing

Diseño y branding, bombilla idea

TRIA EL PLA PERFECTE PER TU

El teu disseny, la teva personalitat.

Tenir un disseny cuidat amb tots els aspectes és imprescindible. El disseny és el que els teus clients veuen, és el que t’identifica, són els valors que transmets. 

Amb PI Marketing tendràs dissenys adaptats a cada una de les teves necessitats.

45€

Per hores

495€

Pack mensual

1.950€

Per mes

CLAUS PER UN BON DISSENY

Preguntes freqüents

Molta gent controla eines com el Photoshop, After Effects, Premiere, però no tots sabràn transmetre els teus valors als dissenys que necessitis. Per això és important confiar amb un dissenyador 

, pero no todos sabrán transmitir tus valores en sus diseños y a lo mejor no captarán la atención de tus clientes. Por todo ello es importante confiar en un profesional que sepa integrar todo esto en sus diseños.

És adaptar qualsevol element de la teva empresa a la teva imatge. Des de cartells a anuncis, plv, material promocional, ròtuls… Tot ha d’estar en concordància perque qualsevol element recordi als clients la teva marca.

Clar que si! Pagament per projectes, per hores o per un dissenyador dedicat en exclusiva! Tu decideixes. Sense permanències i amb la possibilitat de canviar i/o combinar totes les possibilitats segons el que necessitis.

Si, i de fet hi ha pàgines web que els creen automàticament, però això no vol dir que aconsegueixin captar l’essència de la teva empresa. Un logo és molt més que una imatge, un logo ben fet és la teva carta de presentació. No te la juguis i confia amb la nostra professionalitat!

Ens agradaria conèixer-te!

Dubtes, preguntes, suggerències…? Ens agradaria conèixer-te per poder-te ajudar!

Contacta’ns a través de qualsevol dels nostres canals: WhatsApp, e-mail, xarxes socials… o omple el formulari i et telefonarem el més aviat possible!

Formulari de contacte

(+34) 644 971 281

info@pimarketing.es

facebook.com/pimarketing.es

instagram.com/pi_mkt

Consulta aquí nuestros otros servicios: