SERVEIS

Consulta els serveis que PI Marketing et pot oferir.

Vols millorar la visibilitat del teu negoci? Tal vegada necessites un nou logo? o potser una pàgina web? merchandising? un vídeo promocional? una sessió de fotos professional? vols fer publicitat a premsa/radio/tv/internet…? vols muntar un event? necessites consultoria? o tal vegada necessites una gestió integral del teu màrqueting?…  siguin quines siguin les teves necessitats, contacta’ns!

Volem conèixer-te tant a tu com a la teva empresa, perquè ens puguis contar les teves idees i d’aquesta forma et donarem solucions Personals i Intel·ligents per poder dur-les a terme.

Cerques qualsevol altre servei relacionat amb l’imatge o la publicitat de la teva empresa? A PI Marketing anam més enllà. Estam en procès de formació i aprenentatge continutat per poder donar, ara i sempre, sol·lucions a qualsvol problema que ens puguis plantejar. 

No dubtis en consultar-nos!

Ens agradaria conèixer-te!

Dubtes, preguntes, suggerències…? Ens agradaria conèixer-te per poder-te ajudar!

Contacta’ns a través de qualsevol dels nostres canals: WhatsApp, e-mail, xarxes socials, teléfon… o omple el formulari i et contactarem el més aviat possible!

Formulario de contacto

(+34) 644 971 281

info@pimarketing.es

facebook.com/pimarketing.es

instagram.com/pi_mkt

PI Marketing, la teva agència de màrqueting Personal i Intel·ligent a Mallorca / Agència de mitjans a Mallorca / Agència de publicitat a Mallorca / Merchandising Mallorca / Consultoria de marketing Mallorca / Regals promocionals / Gestió i organització d’events / PLV i cartelleria / Branding / Foto marketing / Videos promocionals / Video marketing / Disseny web Mallorca / Gestió de xarxes socials Mallorca