Organització D'EVENTS

Tenim més de 10 anys d'experiència organitzant events professionals, deixa'ns organitzar el teu.

Necessites organitzar un sopar d’empresa? una presentació? tal vegada una activitat de team bulding per donar una sorpresa als teus empleats? un aniversari? la teva boda? una exposició? necessites un model?… sigui el que sigui que necessites, els teus events professionals s’organitzen amb PI Marketing.

Tu no et preocupis per res, nosaltres posam tota la nostra experiència organitzativa, així com tots els nostres mitjans disponibles i el nostre conéixement perque el teu event sigui tot un èxit!

Ja sigui posant una petita carpa, un projecto i una pantalla, donant suport fotogràfic i/o de video o cercant i llogant un recinte sencer, nosaltres ens encarregam de tot, des de la primera idea fins al darrer clau: montatge, material, planificació, decoració, comunicació, notes de premsa, difusió, publicitat…

Cream des de zero el teu event personalitzat.

Disposam de tots els mitjans per poder organizar el teu event, des de la localització de l’espai, fins al lloguer de l’equip, càtering…

Explíca’ns les teves idees, nosaltres t’en suggerirem moltes més per fer realitat el teu event desitjat!

Ens adaptam a tot tipus de pressupostos i et proposam idees originals i úniques perque el teu event sigui un èxit.

Sense cost mínim, el màxim el defineixes tu! perque quan es tracta d’un event, no hi ha límits! qualsevol idea és possible!

Ens agradaria conèixer-te!

Dubtes, preguntes, suggerències…? Ens agradaria conèixer-te per poder-te ajudar!

Contacta’ns a través de qualsevol dels nostres canals: WhatsApp, e-mail, xarxes socials… o omple el formulari i et telefonarem el més aviat possible!

Formulari de contacte

(+34) 644 971 281

info@pimarketing.es

facebook.com/pimarketing.es

instagram.com/pi_mkt

Consulta aquí els nostres altres serveis: