DISSENY web

Una página con un diseño web profesional es lo que te va a diferenciar de tu competencia.

Con PI Marketing tendrás tu página completamente personalizada, para que nada te impida darte a conocer. Además, serán webs ligeras, para optimizar los tiempos de carga, webs responsive, adaptadas a cualquier dispositivo, visualmente atractivas y con buena navegabilidad para mejorar la experiencias de los usuarios

Desde webs más simples, de carácter informativo, a online shops o webs mucho más complejas con motor de reservas… ¡el límite lo pones tu!

Contáctanos y estaremos encantados de conocerte para que nos puedas explicar tus ideas y te ayudaremos a plasmarlas

La teva pàgina web professional amb
PI marketing

PC PI Marketing

Sigui com sigui la teva empresa, amb PI Marketing tendràs el teu disseny web professional, perfecte per el teu negoci.

Contacta’ns, ens agradaria conèixer-te perque ens contis la teva idea i poguem explicar-te tot el que podem fer per tu.

Consulta aquí alguns exemples de webs que ja hem fet:

Hosting, SEO, dominis, URL, HTTPS, SSL, CMS, claus API, integració, motor de reserves… 

confòs?

A PI Marketing ens encarregam del treball tediós! No et preocupis per res i deixa’ns tenir-ho tot baix control per tu, tot inclòs dins la mateixa quota.

TROBA EL PLA PERFECTE PER TU

La teva web, la teva imatge.

Fem una web completament adaptada al teu negoci, responsive, adaptada als nous dispositius, incluim el manteniment web i podem incloure el hosting perquè tu no t’hagis de preocupar per res.

95€

pEr mes

165€

pEr mes

395€

pEr mes

CLAUS PER UNA BONA PÀGINA WEB

Visibilitat

Tenim clar que una web no resulta atractiva si no té un bon contingut visual, deixa'ns mostrar el millor del teu negoci!

NAVEGABILITAT

Els enllaços interns, són imprescindibles, no sols per millorar l'experiència d'usuari sino també per el teu SEO.

USABILITAT

Una web que faciliti a l'usuari navegar per ella et permetrà captar millor la seva atenció.

SIMPLICITAT

A vegades menys és més. Gràcies a PI Marketing aconseguiràs webs més lleugeres, més fàcils de carregar.

PREGUNTES FREQÜENTS

Internet és un mon canviant i la teva web també ho ha de ser. Manten-la al dia amb actualitzacions dels teus serveis, del contingut, dels controladors… perquè sempre estigui al dia i optimitzada.

Amb l’importància que estan guanyant els dispositius mòvils, tablets, phablets… la teva web ha d’estar adaptada perfectament a ells perquè la llegibilitat i navegabilitat sigui òptima. Una web responsive és aquella que s’adapta automàticament a cada dispositiu en funció del tamany de la seva pantalla.

És el posicionament natural de la teva web als cercadors. Explicat d’una forma fàcil, quant millor sigui el SEO de la teva web, més amunt estiràs als resultats de cerca de Google i altres cercadors, per tant, els teus clients et trobaran més fàcilment.

A l’igual que la teva tenda o el teu negoci necessiten un espai físic per dur a terme la seva activitat, una web necessita un espai virtual on poder estar allotjada. Nosaltres podem gestionar aquest espai per tu, per llevar-te problemes i optimitzar la contractació a les necessitats reals de la teva web.

Fer una web pot ser una tasca fàcil, però fer una web ben feta és una tasca més complexa. Tu no et preocupis per res, nosaltres ho farem per tu! Desde la contractació del domini, al hosting, la maquetació i el disseny!

Ens agradaria conèixer-te!

Dubtes, preguntes, suggerències…? Ens agradaria conèixer-te per poder-te ajudar!

Contacta’ns a través de qualsevol dels nostres canals: WhatsApp, e-mail, xarxes socials… o omple el formulari i et telefonarem el més aviat possible!

Formulari de contacte

(+34) 644 971 281

info@pimarketing.es

facebook.com/pimarketing.es

instagram.com/pi_mkt

Consulta aquí els nostres altres serveis: