NOSALTRES

A PI Marketing som persones per davant de tot. Professionals amb més de 10 anys d’experiència en màrqueting, fotografia i consultoria d’empreses i aquí et volem presentar a tots els membres del nostre equip.

Nosaltres som els que estam darrera de tots els teus projectes. Amb la nostra il·lusió, professionalitat i feina, aconseguirem qualsevol objectiu que ens proposis.

Ens agradaria poder conèixer-te a tu i al teu negoci, perquè junts, poguem ajudar-te a posicionar-lo, millorar-lo i fer-lo créixer.

Ivan Vidal nosotros

Iván Vidal

FUNDADOR

Entusiasta de la fotografia, creatiu, somiador i perfeccionista. Graduat en ADE i amb una àmplia experiència tant a petites com a grans empreses. M’encanten les noves tecnologies i posaré tota la meva passió a treure el màxim profit d’elles per fer créixer el teu negoci.

Josep Oliver nosotros

Josep Oliver

FUNDADOR

Somiant des de petit en fer anuncis per Coca Cola, la publicitat és una cosa que corre per les meves venes. Diplomat en Turisme i Econòmiques i amb un MBA en màrqueting. La meva experiència tant al món del turisme com a la gestió d’empreses em fan un ampli conéixedor de Mallorca i la seva economia.

Nosotros David Maimo

David Maimó

DESENVOLUPADOR web

Compagino la meva professió de desenvolupador web amb la meva passió per la fotografia nocturna. Graduat en Multimèdia per la Universitat Oberta de Catalunya i amb més de 15 anys d’experiència dedicats al desenvolupament web. Desde 2015 també faig formació sobre fotografia nocturna, iniciant a nous aficionats a aquest fantàstic mon.

Ismael Pedrero nosotros

Ismael Pedrero

TÈCNIC AUDIOVISUAL

Tècnic superior en audiovisuals, amant de la fotografia, el video i el so. Yes, I’m a cameraman! La meva professió m’ha duit a seguir creixent com a fotògraf, videograf, montador i dissenyador, soc un amant del meu treball i també amant de Mallorca amb tota la seva bellesa.

Esperam aviat poder ampliar el nostre equip!

Si ho feim, serà gràcies a gent com tu, que d’un mode o altre ens confies els teus projectes.

Aprofitam per mostrar-te tots els serveis que podem oferir-te:

Ens agradaria conèixer-te!

Dubtes, preguntes, suggerències…? Ens agradaria conèixer-te per poder-te ajudar!

Contacta’ns a través de qualsevol dels nostres canals: WhatsApp, e-mail, xarxes socials… o omple el formulari i et telefonarem el més aviat possible!

Formulari de contacte

(+34) 644 971 281

info@pimarketing.es

facebook.com/pimarketing.es

instagram.com/pi_mkt